Worldwide distribution

Rights management

Worldwide promotion

Plaats hier de wetransfer, soundcloud, of dropbox link naar de audiofile(s) die we kunnen beluisteren. Marista zal je muziek niet nooit uitgeven, promoten of distribueren zonder jouw toestemming.
Wat heb je opgenomen en wil je uitbrengen?

Wij zijn een independant platenmaatschappij, distributiebedrijf en muziekpromotor in één. Wij bieden alles wat je nodig hebt om jouw muziek online te zetten en wereldwijd onder de aandacht te brengen.

Ouderwetse platenmaatschappijen hebben tegenwoordig nauwelijks nog bestaansrecht. Iedere artiest kan immers zijn eigen muziek opnemen en uitgeven. Maar juist de stappen daarna zijn belangrijker dan ooit.

Wij kunnen zorgen dat je muziek beschikbaar komt op alle relevante streamingportals, waaronder natuurlijk Spotify, Deezer en Apple Music. Maar wat ook zeer belangrijk is:  wij verzorgen ook  promotie, gericht op radiostations, muziektijdschriften en blogs, musicdirectors en playlist-curatoren over de gehele wereld. Daarnaast helpen wij onze artiesten met het beheer van de muziekrechten en door middel van zeer gunstige royalty afspraken.