Over ons

Marista is eind jaren tachtig opgericht door zanger/muzikant/componist Marius de Boer. Er wordt muziek uitgebracht in meerdere genres van honderden artiesten, zoals Hans de Booij, Peter Pan Speedrock, Ede Staal, Reboelje, Gotcha! etc. In het CD-tijdperk groeit Marista sterk door een zeer actieve distributie. Marista runt dan twee eigen muziekspeciaalzaken en beheert daarnaast 150 eigen verkooppunten in Noord- en Oost Nederland.

Begin 2000 legt Marista in samenwerking met Muziekpromotor het accent op de muziekuitgeverij (publishing), muziekpromotie en (digitale) distributie. Aan het einde van de jaren ’10 wordt Marista verder vernieuwd tot een sterk geautomatiseerde platenmaatschappij met het accent op radio- en social media promotie.

Anno 2023 is Marista een muziekuitgever, promotor en distribiteur. Voor nieuwe releases doen wij publishing,  wereldwijde (digitale) distributie en promotie. Marista richt zich met name ook op nieuwe artiesten die op zoek zijn naar een samenwerking met een muziekuitgeverij.  Marista richt zich daarnaast ook op het beheer van rechten, de promotie en (digitale) distributie van haar bestaande repertoire en van diverse andere labels. 

Marista records Muziekpromotor

 

MARISTA music company

Klein Schavernek 10

8911 BV Leeuwarden – The Netherlands

info [at] marista.nl

KVK: 01066859

IBAN: NL 78 INGB 0003134238

VAT: NL805683422B01