Marista is een platenmaatschappij die zich niet richt op een specifiek genre of stijl, maar zich juist focust op artistieke vrijheid van haar artiesten. Hierdoor heb jij als artiest de volledige zeggenschap over de nummers die je wilt opnemen, de keuze van studio en producer en je eigen artistieke ontwikkeling en planning op lange termijn. Ons team werkt zeer geautomatiseerd en straight to the point, wat ons in staat stelt om overheadkosten laag te houden en de focus te leggen op de promotie van jouw muziek.

Bij Marista ben je vrij om te beslissen hoe vaak je optreedt en wij eisen geen percentage van je inkomsten als je wel besluit om te touren. Onze kracht ligt vooral in de promotie van jouw muziek, waarbij wij in samenwerking met het team van Muziekpromotor uitgebreide radio- en perspromotie verzorgen in Nederland, Vlaanderen en wereldwijd. Ook zorgen wij voor wereldwijde digitale distributie naar belangrijke streaming platforms en kunnen wij ondersteuning bieden bij de uitgave en het ontwerp van CD’s, DVD’s, vinyl en muziekcassettes.

Als jij als artiest opnames hebt afgerond, stuur ze dan gerust naar ons op en laat ons weten wat jouw wensen en mogelijkheden zijn. Wij staan altijd open om te luisteren naar jouw muziek en plannen. Als wij overtuigd zijn van jouw talent en plannen, dan kunnen wij een uitgebreid voorstel doen voor publishing, distributie en promotie, en eventueel fysieke uitgave van jouw nieuwe single, EP of album.

Proud member of Impala
Proud member of Stomp
Proud member of NVPI